Om bladet

Svein Jæger Hansen er Norges fremste «villmarkskokk».Jæger Hansen ble utnevnt til «Reinsdyrkokken» i 2017 av landbruks- og matminister Jon Georg Dale, han har vært «Årets Dyrskukokk» i flere år og har jobbet som kokk og kjøkkensjef på Scandic Meyergården Hotell i 25 år.Jæger Hansen holder årlig kurs og foredrag om råvarer som er høstet fra naturen. I flere år har han også vært viltgrillkokk i Vi Menn, og han har levert oppskrifter basert på mat fra naturen til bladene Villmarksliv og Vi menn i en årrekke.I «Villmarkskokeboken» får du Jæger Hansens beste oppskrifter samlet mellom to permer. Kokeboken er laget for å inspirere jegere, fiskere og naturinteresserte til å høste av råvarene vi har levd av i generasjoner. I boken får du også gode råd til hvordan man tar vare på råvarene fra naturen, hele veien fra «jord til bord». Boken er også spekket med utrolige mat- og naturbilder – ofte i skjønn forening. Men like viktig er «matpraten – de gode historiene. De får du også i «Villmarkskokeboka». Boken vil være klar fra trykkeriet i slutten av august og vi vil ekspedere bestillinger fortløpende etter det.

Abonner på JÆGER HANSENS VILLMARKSKOKEBOK

Beklager

Dette produktet har vi dessverre ikke tilgjengelig nå.